Storytelling

Uw bedrijf viert een jubileum. En dan is er natuurlijk veel te vertellen. Over de oprichting en het pionieren in het begin. Over markante personeelsleden, bijzondere klanten, verhuizingen, fusies. Over mooie bedrijfsuitjes, maar ook over opvallende innovaties. Uit zo’n geschiedenis blijkt de identiteit van uw organisatie, uw authenticiteit. Krikke Books zet graag storytelling in om de vonk tussen u en uw klanten te laten overspringen.

 

Storytelling verbindt

Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen met elkaar te verbinden. Onze storytelling specialisten zijn als geen ander in staat om van een bedrijfsgeschiedenis een mooi verhaal te maken. Wij weten hoe je zelfs van een gortdroge historie een krachtig statement kunt maken naar stakeholders, klanten, medewerkers, aandeelhouders en de pers.

 

Wij vertellen het verhaal van uw onderneming

Een boek uitgeven is een vak apart. Daarvoor is research nodig,  maatwerkfotografie, interviews, eindredactie. En bovendien een goede helicopterview. Krikke Special Books neemt u natuurlijk al dit werk uit handen. Voor ieder project spellen we een speciaal team van onder andere storytelling en communicatie specialisten samen met maar één doel voor ogen: het verhaal van uw bedrijf te bundelen tot een prachtig boek, dat nog jarenlang wordt gelezen bij uw klanten.

  • All
  • Non profit
  • Profit