Storytelling

Pavlov kent de kracht van branded content. Maar het moet het wel een écht verhaal zijn dat u uitdraagt.

Wij vertellen uw échte verhaal

Uw bedrijf viert een jubileum. En dan is er natuurlijk veel te vertellen. Over de oprichting en het pionieren in het begin. Over markante personeelsleden, bijzondere klanten, verhuizingen, fusies. Over mooie bedrijfsuitjes, maar ook over opvallende innovaties. Uit zo’n geschiedenis blijkt de identiteit van uw organisatie, uw authenticiteit, uw échte verhaal. Want niemand zit te wachten op platte reclame. Pavlov zet graag échte verhalen in; mooie anekdotes, interviews, goede portretten die mensen aanspreken. Zowel visueel als tekstueel. Kijk maar eens naar onderstaand beeld uit ons Grolsch jubileumboek. Dat is naar ons idee pas échte storytelling die de vonk tussen u en uw klanten overspringen. Want ‘a great story is not about words’!

 

Storytelling verbindt

Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen met elkaar te verbinden. Onze storytellers zijn als geen ander in staat om van een bedrijfsgeschiedenis een mooi verhaal te maken. Wij weten hoe je zelfs van een gortdroge historie een krachtig statement kunt maken naar stakeholders, klanten, medewerkers, aandeelhouders en de pers.

Een boek uitgeven is een vak apart. Daarvoor is research nodig,  maatwerkfotografie, interviews, eindredactie. En bovendien een goede helikopterview. Pavlov neemt u natuurlijk al dit werk uit handen. Voor ieder project spellen we een speciaal team van onder andere storytelling en communicatie specialisten samen met maar één doel voor ogen: het verhaal van uw bedrijf te bundelen tot een prachtig boek, dat nog jarenlang wordt gelezen bij uw klanten.

Jubileumboek Grolsch storytelling