Over Pavlov

Pavlov bestaat uit een team met jarenlange ervaring in reclame maken en uitgeven. Wij denken mee als het gaat om inzet, distributie, content marketing, branding, heritage, reputatie en positionering. Dat doen we met veel liefde voor kunst, cultuur & design, waarbij we doorgaan onder het motto ‘het kan áltijd mooier’. Met een groot netwerk aan creatieven en superspecialisten realiseren we zeggingskracht en ‘power content’ voor bedrijven, organisaties en A-merken.
jubileumboek: Michiel Haans
Michiel Haans
Partner / uitgever
Studeerde Historische Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Werkte na zijn studie als eindredacteur voor verschillende bureaus en verzorgde concepten en campagnes voor o.a. Mazda Nederland, Unicef, Bacardi Nederland, Center Parcs, Van der Valk en Max Havelaar. Weet wat uitgeven (het maken van een jubileumboek) anno 2020 betekent en kent de kracht van het brengen van het échte verhaal in branded content. Sinds 1995 managing editor bij Krikke Books en sinds 2012 partner bij Pavlov.
Ellen de Man Lapidoth
Ellen de Man Lapidoth
Partner / art director
Studeerde Theaterwetenschappen en volgde de opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze werkte als regisseur en actrice in uiteenlopende projecten, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Ellen speelde o.a. bij Theatergroep de Appel, was te zien in TV-series, commercials voor Postbank en ING en in films van o.a. Willem van de Sande Bakhuyzen. Beschikt over veel creative power, onder het motto het kan altijd mooier. Sinds 2012 partner bij Pavlov.
Ru de Groen
Ru de Groen
Tekstschrijver / storyteller
Studeerde Nederlands en bedrijfskunde en werkte voor de KRO en Rails Magazine. Had met Kids at Work een bureau voor kindermerchandising van kinderboekenhelden (o.a. Nijntje, Dikkie Dik, Barbapapa en Kikker) en was jarenlang de agent van Max Velthuijs. Was daarna tot 2009 eigenaar van reclamebureau Leids Motief en partner bij Krikke Books. Heeft inmiddels drie romans op zijn naam staan bij De Geus en Van Oorschot.
Floor Godefroy
Floor Godefroy
Fotografie
Volgde de opleiding Fotografische Vormgeving aan The Fotofactory in Amsterdam en is sinds 2007 freelance fotograaf. Floor excelleert in creatieve sfeer-, reportage en productfotografie, en kan zelfs de meest saaie kantoor-setting mooi in beeld brengen. Realiseerde voor Krikke Books en Pavlov al tientallen fotoreportages.
Jelle Post
Jelle Post
Ontwerper
Volgde de opleiding grafische vormgeving en communicatie aan Academie Minerva in Groningen. Ontving de Academie Minerva Prijs voor grafische vormgeving en communicatie. Zijn festival affiches werden genomineerd voor de nationale Theater Affiche Prijs van het Theater Instituut Nederland. Ontwerpt met passie en ver boven de standaard.
Lisette Hesselink
Lisette Hesselink
Beeldbewerking
Studeerde fotografie aan de Kunstacademie in Enschede. Specialiseerde zich al snel in het retoucheren en manipuleren van beeld en sinds 1999 is ze werkzaam als beeldbewerker. Werkt o.a. voor A-merken als Albert Heijn, Pickwick, MacDonalds, Delicious, Happinez, Flexa, De Nederlandse Bank en Verkade. Heeft daardoor een feilloos gevoel voor de kracht van beelden, tot op het kleinste detail.