Kookboeken

Pavlov maakt tailor made kookboeken voor mooie merken en bedrijven. In alle soorten en maten, van dik tot dun en van 'on pack' tot mooie gebonden boeken die via loyaliteitsprogramma's kunnen worden gespaard.

In navolging van Jamie Oliver en Nigella Lawson vinden steeds meer Nederlanders het leuk om lekker en uitgebreid te koken. Met of zonder sterren. Een kookboek met goede en bruikbare recepten wordt altijd bewaard en genereert daardoor veelvuldige contactmomenten met relaties. Pavlov maakt kookboeken op maat voor grotere bedrijven en organisaties. Zo maakten we voor onder andere Center Parcs, Lassie en Max Havelaar kookboeken op maat. Bekijk ons gehele portfolio van jubileumboeken.

 

Tot nu toe hebben we al tientallen kookboeken op maat gerealiseerd. De ene keer voor een gemeente, de andere keer met zalige chocoladerecepten voor Côte d’Or. Bij ieder boek werken we samen met een netwerk van culinair journalisten en food fotografen. Afgemaakt met een ‘heerlijke’ vormgeving zorgen wij voor een kookboek op maat waar uw relaties gegarandeerd vaak gebruik van zullen maken.