Spelletjes op maat

Pavlov maakt tailor made spelletjes op maat voor mooie merken en bedrijven. In alle soorten en maten, van bordspelletje tot apps, voor spaar- en loyaliteitscampagnes.

Bordspelletjes hebben een enorm hoge feel good factor. Want in deze tijden van apps, mobiele telefoons en iPads is het heerlijk om op een zondagmiddag eens een spelletjes rondom de tafel te doen.  Pavlov maakt spelletjes op maat voor grotere bedrijven en organisaties. Zo maakten we voor onder andere Open kaart, een tailor made memoryspel dat we realiseerden in opdracht van Marqt supermarkten, en dat werd ingezet voor een grootschalige spaarcampagne naar consumenten.

 

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar boeken op maat. Tot nu toe hebben we al honderden boeken op maat gerealiseerd. Voor voor A-merken als Grolsch, het Rijksmuseum, Center Parcs, Van der Valk, Mazda, NS, de Eerste Kamer en nog vele andere grote en kleinere opdrachtgevers. Boeken van klassiek jubileumboek tot ‘sales promoting’ kookboekje. Bekijkt u onze ‘boekenkast’ hieronder maar eens. We komen graag bij u langs om u eens te inspireren!