Kinderboeken

Pavlov heeft al tientallen kinderboeken op maat gemaakt voor onder meer het Rijksmuseum, Mazda, en Center Parcs. Wij weten hoe je kinderen kunt 'triggeren' en kennen de beste kinderboekenauteurs en -illustratoren van Nederland

Wie de merkvoorkeur van de kinderen weet te verkrijgen, heeft ook al gauw de voorkeur van de ouders. En het zijn de consumenten van de toekomst. Een leuk boek is daarbij een handig hulpmiddel. Wat dacht u van vakantieboeken voor op de achterbank? Of een boekje met kleurplaten van Kikker van Max Velthuijs die u krijgt bij aankoop van kinderschoenen?

Pavloav maakte al eerder kinderboeken voor Artis, het Rijksmuseum, Mazda en Dolcis. Maar we doen het ook voor úw product of merk. Pavlov schakelt prijswinnende auteurs en illustratoren voor u in om een mooi opvallend  kinderboek te maken, dat mooi past in uw marketingbeleid.

Ook voor kinderboeken geldt: het moet ‘echt’ zijn. Want dan pas werkt storytelling. Alleen een goed, authentiek verhaal leidt tot openheid, vertrouwen en verbondenheid bij deze jonge doelgroep. Bij Pavlov hebben we al tientalen publicaties voor kinderen gemaakt. We houden er daarbij rekening mee dat kinderen zich (nog) niet zo lang kunnen concentreren of meerdere hoofdstukken achter elkaar kunnen lezen of aanhoren (als het voorgelezen wordt). Daarbij is het visuele aspect (goede vormgeving en illustraties) natuurlijk van enorm groot belang van de impact die het boek heeft op de jonge lezer.