Jubileumboeken

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar oogstrelende jubileumboeken op maat. Voor A-merken en grote én kleine organisaties. Wij denken mee over concept, distributie, content marketing, branding en heritage. Dat doen we met veel liefde voor een prachtig eindresultaat, waarbij we doorgaan onder het motto ‘het kan áltijd mooier’. En dat ziet u aan ons portfolio.
portfolio jubileumboeken

De grootste van Nederland

Pavlov (zie ook www.pavlovpubliceert.nl) maakt jubileumboeken op maat. Dat doen we al sinds 1995 voor Grolsch, het Rijksmuseum, KLM, NIVEA, Center Parcs, Mazda, NS, de Eerste Kamer, Albert Heijn, Unicef en nog vele andere A-merken en organisaties, groot én klein. Voor ieder jubileumboek maken we een uniek thema en een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie. Zodat er uiteindelijk een prachtig jubileumboek tot stand komt dat de boodschap van uw organisatie bevat & versterkt en ook daadwerkelijk wordt gelezen en bewaard. Want dat wilt u bereiken!.

State of the art jubileumboeken

Wilt u een jubileumboek maken, maar houdt u niet van langdradige stukken tekst? Wij houden ook (net als uw doelgroep) niet van saaie verhalen. Dus vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie teksten in onze jubileumboeken. We kiezen voor een uitgekiende balans tussen beelden, state of the art design en creatieve redactie. Wij maken ieder jubileumboek volledig op maat.

100% storytelling

Pavlov maakt van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We realiseren een ‘echt’ verhaal en daarmee pure storytelling in uw jubileumboek. Dat gaat dus veel verder dan ‘platte’ reclame, waar uw doelgroep zo doorheen prikt.

Mogen wij u inspireren?

De beste manier om ons te bewijzen is ons portfolio. Dan ziet u de tientallen boeken die we al eerder in opdracht maakten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Overigens is een boek pas écht overtuigend als u het in handen heeft en kunt bladeren. We komen graag bij u langs om u wat voorbeelden van een jubileumboek cadeau te geven zodat u de ‘feel good’ factor van een boek zelf ervaart. Neem eens een kijkje in onze boekenkast en laat u inspireren!