Jubileumboeken

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar jubileumboeken op maat voor A-merken en kleine en grote organisaties. Wij denken mee over concept, distributie, content marketing, branding en heritage. Dat doen we met veel liefde voor een prachtig eindresultaat, waarbij we doorgaan onder het motto ‘het kan áltijd mooier’.

De grootste uitgever van jubileumboeken in Nederland

Pavlov (zie ook www.pavlovpubliceert.nl) maakt jubileumboeken op maat. Dat doen we al sinds 1995 voor Grolsch, het Rijksmuseum, KLM, NIVEA, Center Parcs, Mazda, NS, de Eerste Kamer, Albert Heijn, Unicef en nog vele andere A-merken en organisaties, groot én klein. Voor ieder jubileumboek ontwikkelen we een uniek thema en een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie. Zodat er uiteindelijk een prachtig jubileumboek tot stand komt dat de boodschap van uw organisatie bevat & versterkt en ook daadwerkelijk wordt gelezen en bewaard. Want dat wilt u bereiken!

We houden natuurlijk (net als u en uw doelgroep) niet van saaie verhalen. Dus vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie teksten in onze jubileumboeken. We kiezen voor een uitgekiende balans tussen beelden, state of the art design en creatieve redactie.

100% storytelling in uw jubileumboek

Pavlov maakt van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We realiseren een ‘echt’ verhaal en daarmee pure storytelling in uw jubileumboek. Dat gaat dus veel verder dan ‘platte’ reclame, waar uw doelgroep zo doorheen prikt.

Ons portfolio spreekt boekdelen

De beste manier om ons te bewijzen is ons portfolio. Dan ziet u de tientallen boeken die we al eerder in opdracht maakten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Overigens is een boek pas écht overtuigend als u het in handen heeft en kunt bladeren. We komen graag bij u langs om u wat voorbeelden van een jubileumboek te laten zien zodat u de ‘feel good’ factor van een boek zelf ervaart. Neem eens een kijkje in onze boekenkast en laat u inspireren!

Jubileumboek Van der ValkBekijk dit jubileumboek van Jubileumboeken.nlJubileumboek door Pavlov PubliceertPortfolio met jubileumboeken