Jubileumboek

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar met plezier uw jubileumboek op maat. Dit doen wij voor mooie A-merken en kleine en grote organisaties. Wij denken mee over concept, distributie, content marketing, branding en heritage van het jubileumboek. Dat doen we met veel liefde voor een prachtig eindresultaat, waarbij we doorgaan onder het motto ‘het kan áltijd mooier’.

Pavlov: de uitgever van uw jubileumboek

Pavlov (zie ook www.pavlovpubliceert.nl) maakt uw jubileumboek op maat. Dat doen we al sinds 1995 voor onder andere  Grolsch, KLM, NIVEA, Center Parcs, Mazda, NS, Albert Heijn, Unicef en nog vele andere A-merken en organisaties, groot én klein. Voor ieder jubileumboek ontwikkelen we een uniek thema en een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie. Zodat er uiteindelijk een prachtig jubileumboek tot stand komt dat de boodschap van uw organisatie bevat & versterkt. Een jubileumboek dat daadwerkelijk wordt gelezen en bewaard. Want dat wilt u bereiken!

We houden natuurlijk (net als u en uw doelgroep) niet van saaie verhalen. Dus vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie teksten in uw jubileumboek. We kiezen voor een uitgekiende balans tussen beelden, state of the art design en creatieve redactie.

100% storytelling in uw jubileumboek

Wij maken van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Hoe droog de kost soms ook is. We realiseren een ‘echt’ verhaal en daarmee pure storytelling in uw jubileumboek. Dat gaat dus veel verder dan ‘platte’ reclame, waar uw doelgroep zo doorheen prikt.

Ons portfolio spreekt boekdelen

De beste manier om ons te bewijzen is ons portfolio. Dan ziet u de tientallen jubileumboeken die we al eerder in opdracht maakten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Overigens is een jubileumboek pas écht overtuigend als u het in handen heeft en kunt bladeren. We komen graag bij u langs om u wat voorbeelden van een jubileumboek te laten zien zodat u de ‘feel good’ factor van een boek zelf ervaart. Neem eens een kijkje in onze boekenkast en laat u inspireren!

Jubileumboek Van der Valk gemaakt door Jubileumboeken.nlBekijk dit jubileumboekJubileumboek door Pavlov PubliceertPortfolio met verrassende jubileumboeken