Jubileumboeken op maat

jubileumboek

Jubileumboeken op maat

Bestaat uw bedrijf binnenkort 10, 25, 50 of zelfs 100 of 150 jaar? Dan is uw bedrijfsjubileum een mooie aangelegenheid om een jubileumboek te laten maken. Met een jubileumboek creëert u een mooi, beeldend verhaal en een tastbare herinnering aan de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie. Pavlov maakt al meer dan 25 jaar jubileumboeken op maat. Bent u benieuwd wat de voordelen van een jubileumboek zijn en wat Pavlov Publiceert voor u kan betekenen?

Waarom een jubileumboek op maat?

Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal. Met een jubileum als mijlpaal heeft u de perfecte aanleiding om dat bedrijfsverhaal eens extra in de schijnwerpers te zetten. Natuurlijk wilt u graag dat dit verhaal daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Pavlov Publiceert maakt van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Bij ons vervalt uw jubileumboek niet tot een zouteloos reclamepraatje of een al te academische verhandeling, maar we realiseren samen met u een oprecht verhaal en daarmee pure storytelling. Zo draagt het jubileumboek op een prachtige ‘uitgelezen’ manier bij aan de branding van uw bedrijf of merk. En heeft u tegelijkertijd een perfect tastbaar communicatiemiddel én marketingtool.

Maak het verschil met een mooi jubileumboek

Pavlov Publiceert maakt al meer dan 25 jaar jubileumboeken op maat voor A-merken, kleine en grote bedrijven en non-profit instellingen. We duiken steeds weer vol enthousiasme in de ‘ziel’ van het bedrijf, waarbij we altijd betrokken meedenken over concept, content marketing en branding. Niemand houdt van saaie verhalen en lange teksten. Daarom adviseren we u uitvoerig over de juiste balans tussen beelden, teksten, creatieve redactie en design, zodat er een pakkend verhaal ontstaat dat daadwerkelijk met aandacht en plezier wordt gelezen door uw zakenrelaties, oud-medewerkers, uw huidige collega’s én door uzelf!

Inspiratie

Wilt u uw bedrijf en alle passie en ervaring die generaties lang is opgebouwd op een mooie manier aan uw relaties laten zien? Met een zorgvuldig uitgegeven jubileumboek kunt u nog jarenlang pronken naar uw relaties en klanten. We beginnen altijd eerst met een kennismaking rond de tafel, waarbij we u tal van eerdere uitgaven laten zien. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een uitgever die weet hoe ze om moet gaan met een jubileumtraject en alles wat daarbij komt kijken. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw toekomstige jubileumboek? Bekijk dan snel ons uitgebreide portfolio in onze boekenkast.

Uw jubileumboek op maat bij Pavlov

Pavlov Publiceert bestaat uit een team van gespecialiseerde uitgevers, storytellers, fotografen, ontwerpers en beeld- en tekstbewerkers die van A tot Z meedenken over de juiste invulling van uw jubileumboek. En bij dit alles geldt dat wij u volledig proberen te ‘ontzorgen’. Het Rijksmuseum complimenteerde ons enorm na de afronding van de Rijksmuseum Familiegidsen door te zeggen “wij waren eigenlijk al klaar met het project, maar Pavlov Publiceert gaat gewoon door met de puntjes op de i, totdat het 100% volgens hun maatstaven is afgerond. En dat zien we dan uiteindelijk toch aan het eindresultaat.”

Bent u klaar om uw pakkende verhaal te communiceren naar relaties en klanten? We komen graag bij u langs om eens te brainstormen en om u een paar mooie voorbeelden van eerdere jubileumboeken te laten zien. Zodat u de ‘feel good’ factor van een jubileumboek zelf ervaart. Neem dus gerust contact met ons op.