Jubileumboeken op maat

Jubileumboeken

Jubileumboeken op maat

Bestaat je bedrijf binnenkort 10, 25, 50 of zelfs 100 of 150 jaar? Dan is dat bedrijfsjubileum een mooie aangelegenheid om een jubileumboek te laten maken. Met een jubileumboek creëer je een mooi, beeldend verhaal en een tastbare herinnering aan de geschiedenis van je bedrijf of organisatie. Pavlov maakt al meer dan 25 jaar jubileumboeken op maat. Ben je benieuwd wat de voordelen van een jubileumboek zijn en wat Pavlov voor je kan betekenen?

Waarom een jubileumboek op maat?

Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal. Met een jubileum als mijlpaal heb je de perfecte aanleiding om dat bedrijfsverhaal eens extra in de schijnwerpers te zetten. Natuurlijk wil je graag dat dit verhaal daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Pavlov maakt van de geschiedenis van je bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Bij ons vervalt je jubileumboek niet tot een zouteloos reclamepraatje of een al te academische verhandeling, maar we realiseren samen een echt, oprecht verhaal en daarmee pure storytelling. Zo draagt het jubileumboek op een prachtige ‘uitgelezen’ manier bij aan de branding van jouw bedrijf of merk. En heb je tegelijkertijd een perfect tastbaar communicatiemiddel én marketingtool.

Maak het verschil met een mooi jubileumboek

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar jubileumboeken op maat voor A-merken, kleine en grote bedrijven en non-profit instellingen. We duiken steeds weer vol enthousiasme in de ‘ziel’ van het bedrijf, waarbij we altijd betrokken meedenken over concept, content marketing en branding. Niemand houdt van saaie verhalen en lange teksten. Daarom adviseren we je uitvoerig over de juiste balans tussen beelden, teksten, creatieve redactie en design, zodat er een pakkend verhaal ontstaat dat daadwerkelijk met aandacht en plezier wordt gelezen door je zakenrelaties, oud-medewerkers, je huidige collega’s én door jou zelf!

Inspiratie

Wil je  je bedrijf en alle passie en ervaring die generaties lang is opgebouwd op een mooie manier aan je relaties laten zien? Met een zorgvuldig uitgegeven jubileumboek kun je nog jarenlang pronken naar je relaties en klanten. We beginnen altijd eerst met een kennismaking rond de tafel, waarbij we je eerdere uitgaven laten zien. Zo weet je zeker dat je te maken heeft met een uitgever die weet hoe ze om moet gaan met een jubileumtraject en alles wat daarbij komt kijken. Wil je alvast inspiratie opdoen voor je toekomstige jubileumboek? Bekijk dan snel ons uitgebreide portfolio in onze boekenkast.

Uw jubileumboek op maat bij Pavlov

Pavlov bestaat uit een team van gespecialiseerde uitgevers, storytellers, fotografen, ontwerpers en beeld- en tekstbewerkers die van A tot Z meedenken over de juiste invulling van je jubileumboek. En bij dit alles geldt dat wij je volledig proberen te ‘ontzorgen’. Het Rijksmuseum complimenteerde ons enorm na de afronding van de Rijksmuseum Familiegidsen: “wij waren eigenlijk al klaar met het project, maar Pavlov gaat gewoon door met de puntjes op de i, totdat het 100% volgens hun maatstaven is afgerond. En dat zien we dan uiteindelijk toch aan het eindresultaat.”

Ben je klaar om je verhaal te communiceren naar relaties en klanten? We komen graag bij je langs om eens te brainstormen en om je een paar mooie voorbeelden van eerdere jubileumboeken te laten zien. Zodat je de ‘feel good’ factor van een jubileumboek zelf ervaart. Neem dus gerust eens contact met ons op!