Jubileumboek maken

Mogen wij uw jubileumboek maken?

Pavlov is de grootste uitgever van jubileumboeken in Nederland. Wij maken graag uw jubileumboek op maat. Dat doen we al sinds 1995 voor onder andere Grolsch, het Rijksmuseum, KLM, NIVEA, Center Parcs, Mazda, NS, de Eerste Kamer, Albert Heijn en Unicef. Voor ieder jubileumboek maken we een uniek thema en creëren we een unieke redactionele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie. Zo maken we voor u een prachtig jubileumboek, dat de boodschap van uw organisatie bevat en versterkt. Ook maken wij uw jubileumboek zo dat het ook daadwerkelijk wordt gelezen en bewaard.

We houden natuurlijk (net als u en uw doelgroep) niet van saaie verhalen. Dus vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie teksten. We maken jubileumboeken met een uitgekiende balans tussen beelden, state of the art design en creatieve redactie.

Ieder boek dat wij maken is uniek en afgestemd op uw doelgroep. Viert uw bedrijf, vereniging, stichting, gemeente of onderwijsinstelling binnenkort een jubileum? Een jubileumboek is een mooi en uniek aandenken. Pavlov maakt graag uw jubileumboek volledig op maat!

Wij maken een beeldend verhaal

Pavlov maakt van de geschiedenis van uw bedrijf of organisatie een mooi, beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We realiseren een ‘echt’ verhaal en daarmee pure storytelling. Een jubileumboek maken gaat dus veel verder dan ‘platte’ reclame, waar uw doelgroep zo doorheen prikt. Door die authenticiteit onze dragen onze jubileumboeken de ziel uit van uw merk of bedrijf.

Ons portfolio spreekt boekdelen

De beste manier om ons te bewijzen is ons portfolio. Daar ziet u de tientallen jubileumboeken die we al eerder maakten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Overigens is een boek pas écht overtuigend als u het in handen heeft en kunt bladeren. We komen graag bij u langs om u wat voorbeelden te laten zien van de jubileumboeken die wij maken, zodat u de ‘feel good’ factor van een boek zelf ervaart.

Neem eens een kijkje in onze boekenkast en laat u inspireren!

Jubileumboek maken?Grolsch jubileumboekJubileumboek laten maken door PavlovHoe word je een super Amsterdammer?