Jaarverslagen

Pavlov maakt jaarverslagen die gelezen worden en bewaard blijven

Een jaarverslag is meer dan een balans met een jaarrekening. Het is een corporate uiting die door belangrijke publieksgroepen wordt gelezen en doorgebladerd. Het kan nét het verschil uitmaken tussen wel en niet investeren. Wel en niet solliciteren. Of wel en niet in zee gaan met uw onderneming. Pavlov schrijft en ontwerpt jaarverslagen met die gedachte in het achterhoofd. En dat uit zich in sprekende teksten en uitnodigende vormgeving. Of het nu gaat om een ‘rechttoe rechtaan’ uitvoering of een meer spraakmakend ontwerp. Vorm en inhoud staan centraal. Creativiteit in dienst van het effect dat ú wilt overbrengen.

In goede jaarverslagen leest men wat u wilt vertellen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Want het betekent in de eerste plaats dát men het leest, en ten tweede dat men úw boodschap er uit haalt. En dat is lastig. Maar uiteraard niet onmogelijk. Pavlov maakt jaarverslagen die zich onderscheiden. Zowel in vorm als inhoud.

Nog steeds geldt het jaarverslag als belangrijkste communicatiemiddel op het gebied van financiële public relations. Welk verhaal wilt u kwijt aan de zakelijk betrokkenen van uw onderneming? En heeft u al ideeën over de manier waarop u dat wilt communiceren? Wellicht inspireert het bijgevoegde boekje u tot een bijzonder concept.

Wilt u voor uw organisatie een mooi en bijzonder jaarverslag dat in tekst en beeld uniek is? Dat voor alle partijen leesbaar en interessant is? En waarin u uw eigen verhaal op uw manier vertelt? Pavlov ontwikkelt het graag voor u. Van concept tot vormgeving. Kijkt u eens verder op ons portfolio. We laten u graag voorbeelden zien van jaarverslagen die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.