Jaarboek maken – Een uniek aandenken

Het 5-jarig bestaan van uw bedrijf is een mijlpaal. Uw bedrijf heeft in 5 jaar een verhaal opgebouwd dat erom vraagt om verteld te worden. Nu is de uitgelezen kans om uw verhaal vast te leggen. Met een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige copy, ontwikkelen we een uniek jubileumboek voor het 5-jarig bestaan van uw bedrijf.

Een blijvende herinnering

Een succesvol jaar mag gevierd worden. Dat feestgevoel laat Krikke Books graag terugkeren wanneer wij uw jaarboek maken. Wij zorgen voor een aansprekend thema en een vertaling daarvan naar mooie visuals, korte, krachtige copy en design. Me als resultaat een prachtig jaarboek waarmee u naar buiten kunt treden. In de verdere distributie en PR kunnen we overigens ook adviseren. Uitgeven van jaarboeken is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. We ontzorgen u in het hele traject van het maken van een jaarboek. Zo kunt u verder met datgene waar ú goed in bent.

Jaarboeken met communicatiekracht

Krikke Special Books maakt een mooi verhaal van uw jaar. Een beeldend verhaal. Ook wanneer de kost droog is. Dat bewijst zich in communicatiekracht. Een jaarboek wordt daarmee een uitgelezen instrument om uw corporate identity kracht bij te zetten.

Een beeldend jaarboek maken

Wij houden overigens (net als u en uw relaties) niet van saaie verhalen. Daarom vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie interviews. We kiezen in uw jaarboek voor een uitgekiende balans tussen beeld en tekst. Zodat we samen een prachtig jaarboek maken die de boodschap van uw organisatie vertelt. Een jaarboek dat ook daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Want dat wilt u toch bereiken?

Meer informatie over het maken van een jaarboek

Wilt u ook een jaarboek maken om uw verhaal te vertellen? Bekijk ons portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met een vrijblijvende redactionele of grafische opzet. Zodat u uw mede marketeers of communicatie-collega's ook kunt overtuigen.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

Uw e-mail (verplicht)

  • All
  • Non profit
  • Profit