Een jaarboek laten maken

Pavlov maakt jubileumboeken voor prachtige merken en bedrijven

Een uniek aandenken aan uw bedrijf

Bestaat uw bedrijf 100, 10, 5 of 25 jaar? Dat is een belangrijke mijlpaal. Uw bedrijf heeft in die tijd een verhaal opgebouwd dat erom vraagt om verteld te worden. Nu  heeft u een prachtige kans om dat verhaal vast te leggen. Pavlov helpt u daar mee. We maken al 25 jaar boeken helemaal op maat voor bedrijven en merken. We zorgen voor een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige copy. En uiteindelijk voor een prachtige uitgave die nog jarenlang bewaard kan blijven.

Een blijvende herinnering

Een succesvol jaar mag gevierd worden. Dat feestgevoel laat Pavlov  terugkeren in uw jaarboek. Wij zorgen voor een aansprekend thema en een vertaling daarvan naar mooie visuals, korte, krachtige copy en design. Me als resultaat een prachtig jaarboek waarmee u naar buiten kunt treden. In de verdere distributie en PR kunnen we overigens ook adviseren.

Uitgeven van jaarboeken is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. We ontzorgen u in het hele traject van het maken van een jaarboek. Zo kunt u verder met datgene waar ú goed in bent.

State of the art design

Wij houden overigens (net als u en uw relaties) niet van saaie verhalen. Daarom vermijden we ellenlange verhandelingen en taaie interviews. We kiezen in uw jaarboek voor een uitgekiende balans tussen beeld en tekst. Zodat we samen een prachtig jaarboek maken die de boodschap van uw organisatie vertelt. Een jaarboek dat ook daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Want dat wilt u toch bereiken?

Laat u inspireren!

Wilt u ook een jaarboek maken en bent u zich aan het oriënteren? Bekijk ons portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag met een vrijblijvende redactionele of grafische opzet. Zodat u uw mede marketeers of communicatie-collega’s ook kunt overtuigen.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!