Corporate stories

Mooie en krachtige storytelling zet uw doelgroep in beweging!

Wat uw klanten vinden van uw bedrijf of merk komt lang niet altijd overeen met het beeld dat u zelf voor ogen heeft. Soms kan het lastig zijn om dat beeld te veranderen. Maar wij kunnen u daarbij helpen. Pavlov realiseert corporate boeken en websites vanuit uw positionering: de kernwaarden die voor uw bedrijf kenmerkend zijn vormen ons uitgangspunt bij de maken van een mooie corporate story. En maakt u zich geen zorgen over de content: want wij zorgen ervoor dat er mooie, onderscheidende en pakkende verhalen komen.

Identiteit komt van binnenuit

Al lang voordat het begrip storytelling ineens in de wereld kwam, was Pavlov (toen nog Krikke Special Books) de specialist op et gebied van bedrijfsverhalen. We waren daarmee zo’n beetje de eersten in Nederland, die dit pad betraden.  pionier en trendsetter op het gebied van storytelling. We realiseerden boeken voor Max Havelaar, voor Philip Morris en Unique Uitzendbureau, met voorafgaand aan deze uitgaven mooi inspirerende interviewsessies met boegbeelden uit het bedrijfsleven. Langzaam maar zeker zagen marketing- en communicatiespecialisten de kracht van verhalen als instrument om te beleven en te binden. We maakten corporate stories die tastbaar werden en  die ook daadwerkelijk werden beleefd door de doelgroep. Een goed bedrijfsverhaal reikt verder dan ‘zomaar’ een mission statement: door goede verhalen springt er een vonk over, de identiteit wordt beleefd door de ontvanger. Goede verhalen leiden daarmee tot trots en eenheid bij de afzender. Goed verhalen verbinden. En dat is altijd goed voor het wij-gevoel binnen uw onderneming.

 

Pavlov realiseert uw corporate story,  opgebouwd vanuit uw bestaande identiteit, de ‘ziel’ van uw bedrijf of merk. Vanuit daar gaan we aan de slag met het ontwikkellen van een creatief concept. Dan vogt de uitwerking naar een uitgave, met precies de juiste vormen- en beeldtaal.  En uiteindelijk komt er altijd een perfect uitgevoerd resultaat, of dat nu een klassiek in linnen uitgevoerd boek is of een bladerbare pdf of ‘onepager’.  Wij realiseren altijd sterke en samenhangende storytelling, die het verhaal achter uw organisatie tot leven brengt. En het bewijs daarvoor? Dat is en blijft ons portfolio, het mooiste en meest uitgebreide van Nederland.

De verbindende kracht van verhalen

Goede verhalen zorgen ervoor dat mensen zich committeren aan uw organisatie. Ze worden als het ware uw fans. Maar die goede verhalen schudt je niet zomaar uit de mouw. Ze komen er dankzij een goed, doordacht concept, door goede gesprekken met medewerkers en relaties, met een goed doordacht design. Pavlov weet hoe het werkt.  Wij zorgen voor dat krachtige verhaal, en voor die mooie vonk die zorgt voor inspiratie en verbinding. We zorgen voor ene verhaal dat blijft, zodat u met alle content nog jarenlang vooruit kunt. Zodat u met corporate storytelling ook in de komende jaren mensen kunt blijven raken en verbinden.

corporate boeken pavlov