Vakantieboek Mazda

Het grote achterop-de-achterbank vakantieboek
vakantieboek

Vakantieboek Mazda

Lange autoritten zijn enorm spannend voor kleine kinderen. Heerlijk uit het raam kijken en de wereld ontdekken! Maar baby’s hebben nog geen geduld en ook kindjes van een jaar of drie, vier houden niet zo van lang stilzitten. Hoe langer het duurt, hoe meer er van de eerste sensatie verdwijnt. Dan volgt het bijna onvermijdelijke ‘Zijn we er al?’ of laat je baby van zich horen. Hoe zorg je er dan voor dat het gezellig blijft? Hoe hou je je kindjes dan nog een uurtje of wat tevreden? In 2012 maakten we bij Pavlov dit mooie ‘achter-op-de-achterbank vakantieboek voor Mazda. Als leuk cadeau bij een proefrit in een nieuwe Mazda5.

‘Lotje heeft haar knuffel laten vallen, mamma.’ ‘Duurt het nog la-hang?’ ‘Ik heb dorst, pappa!’ Lange autoritten met baby’s, peuters of kleuters zijn niet altijd even makkelijk. Dat weten we bij Mazda. En daar hebben we goed over nagedacht bij het ontwikkelen van de nieuwe Mazda5. Die is voorzien van makkelijke schuifdeuren, een lekker hoge zit en een goed zicht, met slimme opbergvakken en alle bagageruimte om je kinderwagen en koffers makkelijk kwijt te kunnen.Natuurlijk willen we het jou en je kleine kinderen graag nóg makkelijker maken. Daarom hebben we speciaal voor de langere autoritten een boek gemaakt voor een rustige achterbank. Met originele, praktische tips voor je baby en meezingliedjes, voorleesverhalen en kleurplaten voor je kleintjes. Zo ga je comfortabel, rustig en lekker zoom-zoom op reis.

Lange autoritten zijn enorm spannend voor kleine kinderen. Heerlijk uit het raam kijken en de wereld ontdekken! Maar baby’s hebben nog geen geduld en ook kindjes van een jaar of drie, vier houden niet zo van lang stilzitten.Hoe langer het duurt, hoe meer er van de eerste sensatie verdwijnt. Dan volgt het bijna onvermijdelijke ‘Zijn we er al?’ of laat je baby van zich horen. Hoe zorg je er dan voor dat het gezellig blijft? Hoe hou je je kindjes dan nog een uurtje of wat tevreden?

Bij Mazda hebben we iets bedacht dat je kan helpen. Een boek voor de allerkleinsten én hun ouders. Vol met tips en trucs om je baby blij en uitgeslapen te houden. En met puzzels, meezingliedjes, spelletjes en voorleesverhaaltjes voor je peuter of kleuter. Heel makkelijk, zodat het zelfs voor de echte ukkies te bevatten is. En met tips en trucs voor de ouders zelf. Wat kun je doen om je kindjes niet ‘wagenziek’ te laten worden? Hoe maak je een ’toverkoffer’, waar je steeds weer een verrassing uit kunt halen? Hoe kun je je baby nog beter laten slapen?

Met dit boek, veel voorpret en de juiste spullen zorg je ervoor dat iedere lange autorit gezellig blijft. Dat doe je overigens ook door het kiezen van de juiste auto. Want die bepaalt of je comfortabel op reis kunt. Bij Mazda weten we dat als geen ander. De nieuwe Mazda5 is gemaakt voor lange ritten met je kinderen. Met een hoge zit en een goed zicht voor zowel bestuurders als passagiers. Met optimale ruimte voor passagiers en bagage. Door de hoge si huifdeuren kun je je kinderen heel gemakkelijk installeren. En door het flexibele interieur en de talloze opbergvakken kun je echt alles kwijt. Of dat nu gaat om reserveluiers, een drinkbeker of dit vrolijke en praktische boek.

Doelstelling

Sales promotion Mazda 5

Doelgroep

Jonge ouders oriënterend op nieuwe gezinsauto

Opdrachtgever

Mazda Nederland

Uitvoering

Softcover

Category

Profit