Ubbink

Verbonden: 125 jaar Build Smart
jubileum Ubbink DOESBURG 125 VERHALEN CAROUSSEL MOSTERD UBBINK INNOVATIE HANDJES DIRECTIE 3D SHOT JUBILEUMBOEK

Ubbink

125 jaar nadat Barend Ubbink de eerste bouwsteen legde, nemen wij je mee op een mooie ontdekkingstocht door de wereld van UbbinkPavlov maakte met Ubbink een reis door dit prachtige bedrijf, in een 350 pagina’s dik jubileumboek met 125 verhalen. Over mannen en vrouwen die vol passie vertellen over hun werk. Of het nou de artistieke heftruckchauffeur is, jonge techneuten met hun cobots en 3D-printers of de mensen van de sociale werkplaats. Samen laten ze zien wat Ubbink doet, wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, mensen van Ubbink!

Uit het voorwoord:

125 verhalen, 348 pagina’s en 48.405 woorden. Samen laten ze zien wat wij doen, wie wij zijn en waar we vandaan komen. Want we bestaan 125 jaar. En daarom willen we je uitnodigen voor een reis door de wereld van Ubbink.Die reis is hier, in Doesburg, in 1896 begonnen. Vanaf het eerste moment hebben we de wereld verkend, nieuwe wegen bewandeld en grenzen verlegd. Als innovatief productiebedrijf hebben we een uitzonderlijk divers assortiment geproduceerd. Van putdeksels tot stootblokken voor treinen. Van dakramen tot vijvers. En sinds het begin van deze eeuw hebben we ons volledig geconcentreerd op kunststofsystemen op het gebied van energie, ventilatie en bouw.

Onze oplossingen zijn simpel, maar doordacht. We hebben geen moeilijke verhalen, maar heldere boodschappen. Zo proberen we het elke dag weer een stukje beter te doen en het leven van de installateur en aannemer iets makkelijker te maken. Build smart noemen wij dat. Dat slimme bouwen doen we samen met onze mensen. Mannen en vrouwen die vol passie kunnen vertellen over hun werk bij Ubbink. Of het nou onze artistieke heftruckchauffeur is, jonge techneuten met hun cobots en 3D-printers of onze mensen van de sociale werkplaats, Ubbink doet hun hart sneller kloppen.

Ubbink staat al eeuwenlang in verbinding. Met de wereld, met de maatschappij, met innovatie en onze historie. Maar bovenal met onze (ex-)medewerkers, vaste partners en thuishaven Doesburg. Samen zijn we nog altijd verbonden, 125 jaar nadat Barend Ubbink de eerste bouwsteen van ons bedrijf heeft gelegd. In dit boek nemen we je mee op een reis door de tijd. Een ontdekkingstocht door ons bedrijf. We delen alle mooie verhalen die achter de muren aan de Verhuellweg verborgen liggen. Pak een kop koffie, start bij het verhaal dat jou het meest aanspreekt en maak een reis door de wereld van Ubbink.

Ga je mee?

Omschrijving

Jubileumboek Ubbink

Opdrachtgever

Ubbink BV, Doesburg

Doelgroep

Medewerkers en relaties

Uitvoering

Hardcover met blindpreeg op een 'look-a-like' dakleer, 352 pagina's