Teleprofs

Kookboek de 10 van Teleprofs
teleprofs vedior

Teleprofs

“Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten”, schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als ‘gourmand’ hoe u het beste kreeft kunt eten, hoe u de tafel in stijl decoreert of welke wijnen tot de beste van de afgelopen tien jaar behoren? En hoe ontbijten Japanners eigenlijk? Dit veelzijdige en vooral smaak makende boek geeft antwoorden op de meest uiteenlopende culinaire vragen. U vindt er allerlei gastronomische trucs en tips en leuke culinaire wetenswaardigheden. Gelardeerd met een kort verhaal over het grote geheim van de Franse meester Boutonnat. Bovendien hebben tien Nederlandse topkoks hun favoriete recepten voor u opgeschreven. Kortom, een heerlijk boek voor iedereen die van lekker tafelen houdt. En wie doet dat nu niet …? Pavlov (toen nog Krikke Books) maakte een heerlijk boek in opdracht van Teleprofs uitzendbureau met content om van te smullen.