Center Parcs: een culinaire reis

Een culinaire reis door de parken van Center Parcs
center parcs culinaire reis door de parken

Center Parcs: een culinaire reis

Soms wilt u er echt even uit zijn. Bij Center Parcs kunt u afstand nemen van het drukke leven en genieten van de rust, de natuur, de vele faciliteiten en natuurlijk de gezellige restaurants. Want lekker eten en drinken horen onlosmakelijk bij een geslaagde vakantie. Bij Center Parcs doen we dan ook onze uiterste best om te zorgen dat u culinair aan uw trekken komt in onze restaurants. Maar ook de nabije omgeving heeft u veel te bieden. Alle parken liggen in gebieden met bijzondere culinaire tradities. De chef-koks van Center Parcs willen u daar graag kennis mee laten maken. Daarom staat dit Center Parcs streekkookboek vol met bijzondere en lekkere streekrecepten van hun hand. Zo krijgt u de heerlijkste gerechten voorgeschoteld uit Belgisch en Nederlands Limburg, Noord- Brabant, het IJsselmeergebied, Drenthe en Neder-Saksen. Bovendien leest u van alles over de plaatselijke culinaire gebruiken en bezienswaardigheden, inclusief interessante adressen. Op die manier kunt u, ook als u weer thuis bent, nog lang nagenieten van uw vakantie. Kortom, een boek om van te smullen!

Dit voorwoord komt uit ‘Een culinaire reis rond de parken’, een boekje dat we maakten voor Center Parcs. Wat is het geheim achter de echte Vlaamse friet? Hoe maak ik een, Limburgse vlaai en waar kan ik in Brabant asperges eten? Hoe herken ik verse vis? Waar wordt er eigenlijk wijn in Nederland gemaakt? Wat is het verschil tussen een Brabantse koffietafel en het Drentse Gastmaal? Komt zuurkool oorspronkelijk uit Duitsland? Allemaal vragen waar u antwoord op krijgt in dit bijzondere boek dat Pavlov maakte in opdracht van Center Parcs, een boek waarin de chef-koks van de parken u meenemen op een culinaire reis. Want waarom komt u naar Center Parcs? Om te genieten toch? En als er één ding met genieten te maken heeft, dan is het wel lékker eten en drinken. U krijgt in dit boek niet alleen vele heerlijke streekrecepten voorgeschoteld, maar ook allerlei tips over culinaire attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Kortom, een boek over de regionale keukens van België, Nederland en Duitsland. Bon appétit!

Omschrijving

Een smakelijk boek over de regionale keukens voor alle gasten van Center Parcs.

Doelstelling

Vergroten loyaliteit gasten Center Parcs

Doelgroep

Vaste gasten cottages Center Parcs

Opdrachtgever

Center Parcs

Uitvoering

Gebonden hardcover

Category

Profit