Hendriks

De geschiedenis van een prachtig Brabants bouwbedrijf
hendriks jubileumboek 100 jaar hendriks jubileumboek hendriks jubileumboek hendriks jubileumboek hendriks jubileumboek hendriks jubileumboek

Hendriks

Al 100 jaar werkt bouwbedrijf Hendriks uit Oss aan de wereld van morgen. Met het mooie familiebedrijf creëren ze plekken waar mensen fijn wonen, werken, leren en zorgen. Het verhaal van honderd jaar Hendriks leest als een spannend jongensboek. Pavlov pakt uit met een XL jubileumboek met mooie verhalen, over hoe het begon, wie Hendriks nu is en vooral hoe het bedrijf bouwt aan een duurzame toekomst.

Uit het eerste hoofdstuk van dit Hendriks jubileumboek:

Een huis bouwen voor 4.100 gulden? Lambertus Johannes Hendriks deed het gewoon. Op 21 augustus 1922 nam hij de opdracht aan, een jaar later werd de woning aan de Berghemseweg in Oss opgeleverd. Het was de eerste zelfstandige klus van de pas 29-jarige metselaar, die door zijn vrienden Bijs genoemd werd. Een sterk staaltje ondernemerszin, waarmee hij het fundament legde voor een keigoed bouwbedrijf, op z’n Brabants gezegd.

En het voorwoord:

VOORUIT!

Het is de titel van dit jubileumboek én het is typerend voor Hendriks. Terugkijken en herinneringen ophalen doen we graag als familie, maar onze blik is vooral gericht op de toekomst. Iedere dag opnieuw. En dat al honderd jaar.Dit boek is geen terugblik op wat er vanaf de start in 1922 allemaal is gebeurd, maar vooral een boek met verhalen. Mooie ver- halen, over wie Hendriks nu is en waar we met het bedrijf naartoe willen. Want we willen vooruit. Met de nieuwe generatie op weg om samen nog meer duurzame leefomgevingen te creëren. We doen dat op een slimme, sociale, duurzame manier, maar altijd in cocreatie met opdracht- gevers, samenwerkingspartners en eind- gebruikers. Een bedrijf dat niet alleen bedenkt, bouwt en beheert, maar ook denkt aan de generaties die na ons komen.We willen het boek als een magazine aan jou presenteren. Ga er lekker voor zitten en blader het door van achter naar voor en weer terug en laat je vooral ook inspireren. Want juist omdat we ánderen laten vertellen wie Hendriks anno 2022 is, krijg je een mooi kijkje in de keuken van ons familiebedrijf.We wensen je veel leesplezier en zijn er trots op dat we ons jubileum samen met jou mogen vieren! En daarbij willen we vooral iedereen bedanken die zich toen en nu heeft ingezet om met Hendriks te bouwen aan een mooie toekomst.

Lambèr, Michael en Vincent Hendriks

Omschrijving

Jubileumboek ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van bouwbedrijf Hendriks uit Oss

Opdrachtgever

Hendriks Bouw & Ontwikkeling

Doelgroep

Medewerkers, relaties, stakeholders, pers

Uitvoering

Luxe folio oblong hardcover met uitkapper en katernen op ander papier