Torre

Een heerlijk spannend (voor)leesboek van Annekarijn Overduin
De toch niet zo eenzame tocht van Torre

Torre

Als Torre hoog in de bergen bij zijn oom moet gaan wonen, stort zijn wereld in. Maar al snel went hij aan zijn nieuwe leven in de wonderlijke berghut van oom Fons. Dan komt Torre samen met zijn eigenwijze geitje door een storm in de problemen. Dat is het begin van een wervelende tocht door spannende bossen en onderaardse gangen in een wereld van wilde dieren, sympathieke aardmannen en een levensgevaarlijke berglor. De toch niet zo eenzame tocht van Torre van Annekarijn Overduin is een heerlijk (voor)leesboek van Pavlov om helemaal in te duiken, bomvol bonte figuren om direct in je hart te sluiten.

“Ik kan niet wachten met voorlezen” (Dieuwertje Blok) en “Vrolijk, grappig, avontuurlijk: wat een ontzettend leuk debuut!” (Gouden Griffel-winnaar Jan Paul Schutten). Het wervelende verhaal en de wonderlijk mooie illustraties van Bern Veenhof zorgen ervoor dat dit sfeervolle boek leest als een spannende film.

De toch niet zo eenzame tocht van Torre (ISBN 9789090335933) is verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel en via online kanalen voor € 24,50.

Category

Non profit