Center Parcs vakantiekookboek

Center Parcs vakantiekookboek

Center Parcs vakantiekookboek

Center Parcs vakantiekookboek

Bij Center Parcs is het goed toeven, ook voor fijnproevers. In dit vijfde boek dat Pavlov maakte voor onze grootste klant geven de chef-koks van de parken een kijkje in de keuken. Een kookboek dat als cadeau voor alle gasten, boordevol lekkere en gezonde Center Parcs gerechten & recepten. Wegens groot succes uitgebreid met een tweede editie. Uit het voorwoord:

Beste lezer,

Vroeger zat de wereld duidelijk in elkaar. Je had gezonde dingen en je had lekkere dingen. Die twee gingen niet samen. Iets was het een of het ander. Levertraan was wel gezond, maar niet lekker. Bij taart was dat weer precies andersom. Bitterballen waren een heerlijke borrelhap. Maar die stengels bleekselderij en wortel waren misschien toch beter… Gelukkig is er een boel veranderd. Iemand die een heerlijk broodje zalm eet, werkt net zo hard aan zijn gezondheid als iemand die een slok levertraan neemt. En wie een verantwoord borrelhapje wil nemen kan ook voor pinda’s en noten kiezen in plaats van rauwkost. Lekker & gezond gaan uitstekend samen. Zo goed zelfs dat we bij Center Parcs met gemak een tweede deel in deze serie kunnen samenstellen. Zo vertellen we u dit keer ondermeer alles over ‘sla’. Daar is zoveel variëteit in, dat er ongetwijfeld genoeg soorten bestaan waar u van houdt. En ook als u even geen zin hebt in sla, dan leest u hoe u verrukkelijke salades kunt maken zonder. Bovendien laten wij u zien hoe u ‘lekker’ aan uw gezondheid kunt werken. Met z’n allen eten vanaf één bakplaat of uit één fondueset of met z’n allen aan tafel zelf je eigen eten bereiden wordt steeds populairder. Daarom treft u in dit boek een aantal recepten aan die het stempel ‘samendelen’ dragen. Buitengewoon lekker & gezellig.

Veel van de recepten in dit boek zijn van de hand van onze topkoks. Zo haalt u ook in uw eigen keuken de smaak van uw vakantie weer even in huis. Hun recepten zijn aangevuld met heerlijke bekende en minder bekende gerechten, waar u zeker van zult genieten.

In ieder geval wensen wij u opnieuw: bon appétit!

Het hele team van Center Parcs

Doelstelling

Verhogen loyaliteit Center Parcs gasten

Doelgroep

Vaste gasten cottages Center Parcs

Opdrachtgever

Center Parcs

Uitvoering

Softcover

Category

Profit