Center Parcs: over het water

De geheimen van het water bij Center Parcs
center parcs informatieboekje

Center Parcs: over het water

‘Thousands have lived without love, not one without water.’ Zo luidt de laatste zin van het gedicht ‘First things first’ van de Engelse schrijver W.H. Auden. Water is een vanzelfsprekendheid geworden waar je niet snel meer bij stilstaat. Toch is het de bron van alle leven; de aarde is er voor twee derde mee gevuld en zelfs de mens bestaat voor 65 procent uit water. We ontkomen er gewoon niet aan. En dat weten we ook bij Center Parcs.

Water is ook gezichtsbepalend voor het karakter van Center Parcs. Kijk maar naar onze Aqua Mundo’s, met glij- en wildwaterbanen, golfslagbaden, Floating Rooms en Themabaden. Onze parken zijn echte watergebieden, met vennen en meren waar iedere rechtgeaarde watervogel zich meteen helemaal thuis voelt. Water heeft ook alles te maken met het gevoel dat wij u bij Center Parcs willen geven. Het gevoel alsof je in het water bent, gewicht- én zorgeloos. Net als in het water valt op onze parken de druk van je af. Even helemaal weg. U ziet het: we hebben niet voor niets gekozen voor dit onderwerp.

Voor alle gasten van Center Parcs maakt Pavlov het boekje ‘De geheimen van het water’. Een loyaliteit verhogend boekje over het belang van water, maar ook een boekje over water bij Center Parcs: hoe wordt er zuinig gebruik van gemaakt, hoe werken de Aqua Mundo’s en de waterhuishouding in de parken? Een heerlijk boekje waar je bijna dorst van krijgt.

 

 

 

Omschrijving

De Geheimen van het water

Doelstelling

Verhogen loyaliteit gasten Center Parcs

Doelgroep

Vaste gasten Center Parcs

Opdrachtgever

Center Parcs

Uitvoering

Hardcover

Category

Profit