Ook zo’n prachtig boek op maat?

Unieke verhalen vragen erom om verteld te worden. Het mooiste medium daarvoor is en blijft een boek. Wilt u een uniek boek laten maken dat uw verhaal vertelt? Pavlov realiseer voor uw bedrijf of merk oogverblindend mooie boeken waarmee u kunt pronken naar klanten en relaties. Want even in alle eerlijkheid: boeken uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. Wij ontzorgen u in het hele traject: van ontwikkeling tot het drukken van uw boek en van distributie tot PR.

Van kleine tot grote oplages

De afgelopen jaren maakten we al heel wat boeken in opdracht. Voor bedrijven zoals Nivea, van der Valk, Grolsch en KLM. Maar ook voor scholen, stichtingen zoals Max Havelaar, Unicef en non-profit instellingen zoals Sanquin en de Eerste en Tweede Kamer hebben we uitgaven gerealiseerd.

Alhoewel we voornamelijk werken met producties in hoge oplagen adviseren we u ook graag als het gaat om de realisatie van een jubileumboek in een wat kleinere oplage. Met een uniek thema en een bijzondere redactionele invulling zorgen we voor een boek dat perfect past bij uw product, merk of organisatie. Het gaat ons erom dat we een vonk laten overspringen tussen u en uw klanten.

We zorgen dat het écht mooi gedrukt wordt

Jubileumboeken zijn een uitgelezen instrument om uw corporate identity kracht bij te zetten. Pavlov verzorgt de ontwikkeling en het drukken van krachtige boeken op maat. Voor iedere uitgave ontwikkelen we een uniek product dat bij u past. Zo komt er een verhaal tot stand dat gelezen én bewaard wordt.

 

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

  • All
  • Non profit
  • Profit

Onze partnerlinks:

https://jubileum.pagina.nu

https://jubileum.pagina-start.com

https://jubileum.linkplein.net

http://www.gratislinkaanmelden.nl

http://www.gratislinksplaatsen.nl

https://bedrijfsevenement.startze.nl

https://www.waarzo.nl/

https://uwpagina.nl

Startpagina Link Mijn Website

https://zoekned.nl/link-aanmelden/

Jubileum

http://jubileum.zoekned.nl