Unieke verhalen vragen erom om verteld te worden. Het mooiste medium daarvoor is en blijft een boek. Wilt u een uniek boek laten maken dat uw verhaal vertelt? Pavlov maakt en drukt prachtige boeken waarmee u naar buiten kunt treden. Boeken uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. Wij ontzorgen u in het hele traject: van ontwikkeling tot het drukken van uw boek en van distributie tot PR.

Van kleine tot grote oplages

De afgelopen jaren maakten we al heel wat boeken in opdracht. Voor bedrijven zoals Nivea, van der Valk, Grolsch en KLM. Maar ook voor scholen, stichtingen zoals Max Havelaar en instellingen zoals de Eerste Kamer hebben we boeken gemaakt.

Ook voor het drukken van een boek in een kleinere oplage adviseren wij u graag. Met een uniek thema en een bijzondere redactionele invulling maken we een boek dat perfect past bij uw product, merk of organisatie. Het gaat ons erom dat we een vonk laten overspringen tussen u en uw klanten.

Een krachtig boek laten drukken

Jubileumboeken zijn een uitgelezen instrument om uw corporate identity kracht bij te zetten. Pavlov verzorgt de ontwikkeling en het drukken van krachtige boeken op maat. Voor iedere uitgave ontwikkelen we een uniek product dat bij u past. Zo komt er een verhaal tot stand dat gelezen én bewaard wordt.

 

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

  • All
  • Non profit
  • Profit