Ook zo’n prachtig boek op maat?

Unieke verhalen vragen erom om verteld te worden. Het mooiste medium daarvoor is en blijft een boek. Wilt u een ’tailor made’ boek laten maken dat uw verhaal vertelt? Pavlov realiseert voor uw bedrijf of merk oogverblindend mooie boeken waarmee u kunt pronken naar klanten en relaties. Boeken uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. Wij ontzorgen u in het hele traject: van ontwikkeling tot het drukken van uw boek en van distributie tot PR.

Van kleine tot grote oplages

De afgelopen jaren maakten we al heel wat boeken in opdracht. Voor bedrijven zoals Nivea, van der Valk, Grolsch en KLM. Maar ook voor scholen, stichtingen zoals Max Havelaar, Unicef en het Rijksmuseum. Stuurt u ons gerust een mail of belt u ons even voor een gratis  inspiratiepakket!

Alhoewel we voornamelijk werken met producties in hoge oplagen helpen we u natuurlijk ook graag als het gaat om het maken van een jubileumboek in een wat kleinere oplage. Met een uniek thema en een bijzondere redactionele invulling zorgen we voor een boek dat helemaal past bij uw product, merk of organisatie. Het gaat ons erom dat we een vonk laten overspringen tussen u en uw klanten.

Ons motto: het kan áltijd mooier

Uw jubileumboek moet er natuurlijk heel mooi uitzien. Daar zorgen we voor. Met een team van zeer creatieve ontwerpers en art directors gaan we net zolang door totdat iedereen enthousiast is, ook wijzelf. Zo kunt u nog jarenlang pronken met uw uitgave naar medewerkers en relaties. En terugkijken op een mooi feestjaar!

 

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

  • All
  • Non profit
  • Profit

Onze partnerlinks:

https://jubileum.pagina.nu

https://jubileum.pagina-start.com

https://jubileum.linkplein.net

https://www.gratislinkaanmelden.nl

https://www.gratislinksplaatsen.nl

https://bedrijfsevenement.startze.nl

https://www.waarzo.nl/

https://uwpagina.nl

Startpagina backlink naar mijn website

https://zoekned.nl/link-aanmelden/

Jubileum

https://jubileum.zoekned.nl