Bedrijfsjubileum – Een bijzondere mijlpaal

Het jubileum van uw bedrijf is een mijlpaal. Uw bedrijf heeft een verhaal. Een uniek verhaal dat erom vraagt om verteld te worden. Het mooiste medium om een bedrijfsjubileum te vieren is en blijft een jubileumboek, als kroonjuweel van uw jubileumcampagne.

Uw bedrijfsjubileum vieren

Krikke Books zorgt ervoor dat het feestgevoel terugkomt in uw jubileumboek. Wij zorgen voor een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige copy. In de verdere distributie en PR kunnen wij u ook adviseren. Boeken uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. Wij ontzorgen u in het hele traject, zodat u onbezorgd uw bedrijfsjubileum kunt vieren.

Ons portfolio

De afgelopen jaren maakten wij al heel wat boeken om een bedrijfsjubileum te vieren. Voor bedrijven zoals Grolsch, het Rijksmuseum, NIVEA, Center Parcs en Van der Valk. Van klein tot groot en van klassiek tot modern: voor ieder bedrijfsjubileum ontwikkelen we een uniek thema en een bijzondere redactionele invulling.

Een voorstel op maat

Mogen wij u nog meer mooie jubileumboeken laten zien? Wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden om uw bedrijfsjubileum te vieren. We gaan graag aan de slag met een redactionele of grafische opzet. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

Uw e-mail (verplicht)

  • All
  • Non profit
  • Profit