Bedrijfsjubileum

Jubileum op komst? Dan wordt het tijd om uw medewerkers en relaties eens te trakteren op een prachtig jubileumboek!

Het jubileum van uw bedrijf is een belangrijke mijlpaal. Het biedt de mogelijkheid eens terug en vooruit te kijken. En uw verhaal eens goed te vertellen. Want ieder bedrijf heeft wel een mooi verhaal in petto, dat erom vraagt om verteld te worden. En laten we wel wezen: het mooiste medium om een bedrijfsjubileum te vieren is en blijft een jubileumboek, als kroonjuweel van uw jubileumcampagne.

Uw bedrijfsjubileum vieren

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar boeken op maat voor mooie merken en bedrijven. Steeds weer zorgen wij ervoor dat het feestgevoel terugkomt in onze boeken. Wij maken de boeken van A tot Z: we zorgen voor een aansprekend concept of thema, mooie visuals en krachtige, anekdotische copy. In de verdere distributie en PR kunnen wij u ook adviseren. Boeken uitgeven is een vak apart, en dat vak verstaan we goed. Wij ontzorgen u in het hele traject, zodat u onbezorgd uw bedrijfsjubileum kunt vieren. Ieder zijn vak, nietwaar?

De afgelopen jaren maakte Pavlov al honderden jubileumboeken. Voor grote A-merken en bedrijven zoals Grolsch, het Rijksmuseum, NIVEA, Center Parcs en Van der Valk. Maar ook voor veel kleinere opdrachtgeverd. We maken boeken van klein tot groot en van klassiek tot modern: voor iedere klant ontwikkelen we een uniek thema en een bijzondere redactionele invulling.

Een voorstel op maat

Mogen wij u nog meer inspireren? Wilt u onze mooie jubileumboeken eens in het echt bekijken? Wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden om uw bedrijfsjubileum te vieren. We gaan graag aan de slag met een redactionele of grafische opzet. Bel of mailt u ons maar!

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!