Een jubileumboek voor uw 50-jarig bedrijfsjubileum

Het 50-jarig bestaan van uw bedrijf is een mijlpaal die u graag wil vieren. Uw bedrijf heeft in die tijd een verhaal opgebouwd dat erom vraagt om verteld te worden. Nu is de uitgelezen kans om uw verhaal vast te leggen. Met een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige tekst, ontwikkelen we een uniek jubileumboek voor het 50-jarig jubileum van uw bedrijf.

Een jubileumboek op maat

Uw 50-jarig bedrijfsjubileum is een feest. Dat feestgevoel laten we terugkeren in uw jubileumboek. Wij werken voor grote namen en A-merken, zoals Grolsch, KLM, NIVEA, Center Parcs, Van der Valk, de Eerste Kamer en vele andere opdrachtgevers. Voor ieder jubileumboek ontwikkelen we een uniek thema en een originele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie.

Het kroonjuweel van uw 50-jarig bedrijfsjubileum

Een jubileumboek is het kroonjuweel van de campagne rondom het 50-jarig bestaan van uw bedrijf. Krikke Books maakt een mooi verhaal van de geschiedenis van uw organisatie. Een beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We houden namelijk (net als u en uw relaties) niet van saaie verhalen. We kiezen voor een goede balans tussen beeld en tekst. Zo komt er prachtige content tot stand die uw boodschap bevat en versterkt. Content die daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Want dat wilt u toch bereiken?

Laat u inspireren

Krikke Books ontwikkelt voor iedere opdrachtgever een uniek jubileumboek. Laat u hieronder inspireren voor uw 50-jarig bedrijfsjubileum. Wilt u ons Grolsch jubileumboek van binnen bekijken? Wij mailen u graag de volledige PDF.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!

Uw e-mail (verplicht)

  • All
  • Non profit
  • Profit