50-jarig bestaan bedrijf vieren?

Hét moment voor een mooi jubileumboek

Waarom een bedrijfsjubileum vieren?

Staat het 50-jarig jubileum van uw bedrijf voor de deur? Dan kunt u dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Want een groots gevierd jubileum draagt positief bij aan het imago van uw bedrijf. Voor uw eigen personeel, maar ook voor klanten: relaties worden duidelijk versterkt. En met het vieren van een bedrijfsjubileum zet u uw personeel helemaal in het zonnetje. Natuurlijk komt er wel wat inspanning en creativiteit bij kijken, om te komen tot een mooi en onvergetelijk verjaardagsfeest. Hoe pakt u dit het beste aan?

Een jubileumboek voor uw 50-jarig bedrijfsjubileum

Het 50-jarig bestaan van uw bedrijf is een mijlpaal die u graag wilt vieren. Een reden om groots uit te pakken voor personeel, relaties en andere betrokkenen. Dat doet u bijvoorbeeld met het organiseren van een jubileumfeest; een voor de hand liggende, maar eenmalige festiviteit. Om altijd terug te kunnen blikken op het 50-jarig bestaan kiezen veel bedrijven er voor om ook een jubileumboek te laten maken. Want ook uw bedrijf heeft door de jaren heen die tijd een verhaal opgebouwd dat erom vraagt om verteld te worden. Nu is de uitgelezen kans om uw verhaal vast te leggen. Met een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige tekst, ontwikkelen we een uniek jubileumboek voor het 50-jarig jubileum van uw bedrijf.

Een jubileumboek op maat

Uw 50-jarig bedrijfsjubileum is een feest. Dat feestgevoel laten we terugkeren in uw jubileumboek. Wij werken voor grote namen en A-merken, zoals Grolsch, KLM, NIVEA, Center Parcs, Van der Valk, de Eerste Kamer en vele andere opdrachtgevers. Voor ieder jubileumboek ontwikkelen we een uniek thema en een originele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie. Een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld uw personeel, klanten of andere relaties.

Pavlov maakt uw verhaal

Heel vaak is een jubileumboek het kroonjuweel van de campagne rondom een jubileum. Pavlov maakt een mooi verhaal van de geschiedenis van uw organisatie. Een beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We houden namelijk (net als u en uw relaties) niet van saaie verhalen; we zorgen altijd voor een perfecte balans tussen beeld en tekst. Zo komt er prachtige content tot stand die uw branding strategie in zich draagt bevat en verder versterkt. Content die daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Want dat wilt u toch bereiken?

Laat u inspireren

Pavlov ontwikkelt voor iedere opdrachtgever een uniek jubileumboek. Kijkt u eens op ons portfolio. Hier ziet u tientallen mooie voorbeelden van boeken die zijn gemaakt om een bedrijfsjubileum te vieren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een boek vol mooie herinneringen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie! We gaan graag een keer met u brainstormen over uw jubileum en inspireren u ook graag met mooie boeken die we eerder in opdracht maakten.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!