Uw 10-jarig jubileum vieren?

Tijd om uw verhaal eens vast te leggen in een prachtig jubileumboek!

Een jubileumboek voor uw 10-jarig bedrijfsjubileum

Het 10-jarig bestaan van uw bedrijf is een mijlpaal die u graag wil vieren. Uw bedrijf heeft in die tijd een verhaal opgebouwd dat erom vraagt om verteld te worden. Nu is de uitgelezen kans om uw verhaal vast te leggen. Met een aansprekend thema, mooie visuals en krachtige tekst, ontwikkelen we een uniek jubileumboek voor het 50-jarig jubileum van uw bedrijf.

Een jubileumboek op maat

Uw 10-jarig bedrijfsjubileum is een feest. Dat feestgevoel laten we terugkeren in uw jubileumboek. Wij werken voor grote namen en A-merken, zoals Grolsch, KLM, NIVEA, Center Parcs, Van der Valk, de Eerste Kamer en vele andere opdrachtgevers. Voor ieder jubileumboek ontwikkelen we een uniek thema en een originele invulling. Afgemaakt met een onderscheidende vormgeving en productie die perfect past bij uw product, merk of organisatie.

Pavlov maakt uw verhaal

Heel vaak is een jubileumboek het kroonjuweel van de campagne rondom een jubileum. Pavlov maakt een mooi verhaal van de geschiedenis van uw organisatie. Een beeldend verhaal. Hoe droog de kost ook is. We houden namelijk (net als u en uw relaties) niet van saaie verhalen; we zorgen altijd voor een perfecte balans tussen beeld en tekst. Zo komt er prachtige content tot stand die uw branding strategie in zich draagt bevat en verder versterkt. Content die daadwerkelijk wordt gelezen, gedeeld en bewaard. Want dat wilt u toch bereiken?

Laat u inspireren

Pavlov ontwikkelt voor iedere opdrachtgever een uniek jubileumboek. Kijkt u eens op ons portfolio. We gaan graag een keer met u brainstormen over uw jubileum. En inspireren u graag met mooie boeken die we eerder in opdracht maakten.

Wilt u ons Grolsch boek eens van binnen bekijken? We mailen u graag de volledige PDF!